Извънредно издание на обучението на Virtual Power Teams в София с подкрепата на „Галъп интернешънъл“

1Поради широкия интерес към дейността им, Virtual Power Teams ще проведат извънредно обучение на тема управление на виртуални екипи “10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда” на 27 октомври 2015г. За по-малко от месец местата, обявени за обучението на 28 октомври, бяха запълнени. Зала „Джеймс Баучeр“ (бул.“Джеймс Баучeр“ 23 в бизнес сграда „Лакарт“, София) се оказа малка за желаещите да разберат повече за иновативната методика “The 10 Big Rocks”, чиито създател е основателят на компанията.

На 27 и 28 октомври в София мениджъри и HR специалисти от различни сфери ще научат повече за това как да поддържат екипната мотивация, да поставят оптимални цели и да преодоляват културните и социални различия между служителите. Обученията се организират в партньорство с „Gallup International“, БАУХ и „AdSpot”.След семинара е предвидена нетуъркинг среща с презентация и коктейл.

На 30 октомври предстои и първо регионално обучение по темата в родния на Петър Иванов град Габрово. Партньори на организаторите са Община Габрово, Габровска търговско-промишлена палата и местното издание Gabrovo Daily. През ноември Иванов ще събере представители и на IT и аутсортинг бизнеса в Пловдив.

За Петър Иванов

Петър Иванов, мениджър с 20-годишен опит в чужбина, е новатор в управлението на екипи, чиито членове са разпръснати на различни локации. Той създател на методиката Virtual Power Teams – www.peter-ivanov.com. Тя се прилага от BASF, E-on, Dundee Precious Metal, и се ползва с референциите на BISCOM, Horizons, Cibank, Kaufland, БАУХ, „Тук-там“, „Заедно в час“. Иванов е носител на престижни корпоративни награди на Бритиш Американ Тобако – “Best of the best” на Global IT Services през 2007 г. и награда за иновации Global IT Connect Award през 2012 г.

За зала „Джеймс Баучер“

От създаването си преди няколко месеца зала „Джеймс Баучер“ започна да се утвърждава като ново пространство за дебати и разпространение на знания. Залата стана домакин на поредицата от семинари„Спорни точки“на Института „Иван Хаджийски“, както и на различни прояви на съюза„Произведено в Българияи т.н.

 

2 Gallup Logo

Кога?

Отминало събитие: 27 октомври 2015, 09:00

Къде?

гр. София, бул.“Джеймс Баучeр“ 23

Disclaimer:

Gallup International Association or its members are not related to Gallup Inc., headquartered in Washington D.C which is no longer a member of Gallup International Association.

Gallup International Association does not accept responsibility for opinion polling other than its own. We require that our surveys be credited fully as Gallup International (not Gallup or Gallup Poll). For further details see website: http://www.gallup-international.com/.