„Галъп интернешънъл“ е партньор и във второто издание на „Жени. Технологии. Време“

Данни от специално социологическо проучване на „Галъп интернешънъл“, по поръчка на Institut Esthederm и сп. „Жената днес“, ще бъдат представени от Първан Симеонов на конференция „30 години. Женският прочит на Прехода и преходите…“. Изследването е посветено на нагласите на жените в България три десетилетия след началото на промените.

Домакин на конференцията е „Жената днес”, най-авторитетното българско списание със 75-годишна непрекъсната история, а основна цел е да се потърси отговор на въпроса как се промени българката през последните тридесет години. Събитието е организирано съвместно с Женски форум за идеи.

Конференцията е второ издание от серията дискусии „Жени. Технологии. Време“, като този път се фокусира върху юбилея от началото на демократичните промени у нас. Форумът ще се състои на 26 ноември от 10.00 ч. в Литературен клуб „Перото” (НДК). Дискусията ще бъде открита от вицепрезидента на България г-жа Илияна Йотова, която уважи с участието си и първото издание, което се проведе през март т.г.

Форумът ще се проведе в два панела: „С глава в облаците“ и „Господарка на тялото си?“. Участници в разговора ще са философът и медиен експерт доц. Георги Лозанов, Мадлен Алгафари, психолог и психотерапевт, Ива Дойчинова, журналист и радиоводещ, Надя Кошинска, директор Банкиране на малки и средни предприятия и член на УС на Fibank, д-р Радина Денкова, един от водещите дерматолози у нас и собственик на естетичната клиника “D-r Denkova Dermatology”, Жени Калканджиева, президент на модна агенция „Визаж Моделс Груп“ и единствената българка, попаднала в челната десетка на конкурса „Мис Свят“ (1995 г.), Ирина Белчева, блогър, пиар и маркегинг мениджър на „Esthederm”.

Модератори на събитието ще са Мира Баджева, издател и редакционен директор на „Жената днес“, и Симеон Колев, водещ на БГ радио.

Повече за „30 години. Женският прочит на Прехода и преходите…“ може да прочетете ТУК.

Кога?

Отминало събитие: 26 ноември 2019, 10:00

Къде?

булевард „България“ 1 Национален дворец на културата, София

Disclaimer:

Gallup International Association or its members are not related to Gallup Inc., headquartered in Washington D.C which is no longer a member of Gallup International Association.

Gallup International Association does not accept responsibility for opinion polling other than its own. We require that our surveys be credited fully as Gallup International (not Gallup or Gallup Poll). For further details see website: http://www.gallup-international.com/.